Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Phocas Software die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Phocas Software om te bepalen of er concurrenten zijn voor Phocas Software die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Geïntegreerde bedrijfsmanagementoplossing die financiële, klantrelatie- en supply chain-processen automatiseert.
Met SAP Crystal Reports 2020 kun je krachtige, rijkelijk opgemaakte, dynamische rapportages maken vanuit vrijwel elke gegevensbron. Te koop voor $ 495.
Een pakket met bedrijfsinformatie en analyse met hulpmiddelen voor rapportage, gegevensvoorbereiding en gegevensvisualisatie.
IBM® Cognos Analytics biedt slimmere zelfbedieningsmogelijkheden, zodat je snel en vol vertrouwen kunt reageren op inzichten.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen. Meer informatie over Salesforce Sales Cloud
Birst is een leider in volgende generatie BI en analytics en biedt flexibiliteit, automatisering en optimalisatie voor het hele BI-proces.
Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Webgebaseerde datawarehousetoepassing met SQL-analysefunctionaliteit, die gegevens uit meerdere bronnen omzet in één database.
Analyseplatform waarmee bedrijven van elke omvang het gedrag van gebruikers kunnen volgen, marketinginzichten kunnen verkrijgen en meer.
Een online dienst voor rapportage en business intelligence die je helpt nieuwe inzichten te verkrijgen in je bedrijfsinformatie.
Geschikt voor bedrijven in de detailhandel, groothandel, productie of voedselproductie die hun inventarisniveaus moeten beheren.
A2X automatiseert e-commerce accounting voor Amazon-verkopers en Shopify-winkels over de hele wereld. Vertrouwd door toonaangevende e-commerce accountants over de hele wereld.
NVivo is de krachtigste en meest intuïtieve onderzoekssoftware voor het organiseren, opslaan, analyseren en verkrijgen van inzichten uit diverse gegevens.
Toepassing om je te helpen de bedrijfsprestaties te optimaliseren door mensen, informatie en bedrijven via bedrijfsnetwerken met elkaar te verbinden.
Of je nu een BI-analist bent of een ontwikkelaar, mensen vertrouwen erop dat jij ruwe gegevens kunt omzetten naar krachtige inzichten.