Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Phocas Software die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Phocas Software om te bepalen of er concurrenten zijn voor Phocas Software die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

IBM® Cognos Analytics biedt slimmere zelfbedieningsmogelijkheden, zodat je snel en vol vertrouwen kunt reageren op inzichten.
Analyseplatform waarmee bedrijven van elke omvang het gedrag van gebruikers kunnen volgen, marketinginzichten kunnen verkrijgen en meer.
A2X automatiseert e-commerce accounting voor Amazon-verkopers en Shopify-winkels over de hele wereld. Vertrouwd door toonaangevende e-commerce accountants over de hele wereld.
Geschikt voor bedrijven in de detailhandel, groothandel, productie of voedselproductie die hun inventarisniveaus moeten beheren.
Een online dienst voor rapportage en business intelligence waarmee je nieuwe inzichten uit je bedrijfsgegevens kunt halen.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen. Meer informatie over Salesforce Sales Cloud
NVivo is de krachtigste en meest intuïtieve onderzoekssoftware voor het organiseren, opslaan, analyseren en verkrijgen van inzichten uit diverse gegevens.
Met SAP Crystal Reports 2020 kun je krachtige, rijkelijk opgemaakte, dynamische rapportages maken vanuit vrijwel elke gegevensbron. Te koop voor $ 495.
Birst is een leider in volgende generatie BI en analytics en biedt flexibiliteit, automatisering en optimalisatie voor het hele BI-proces.
Webgebaseerde datawarehousetoepassing met SQL-analysefunctionaliteit, die gegevens uit meerdere bronnen omzet in één database.
Toepassing om je te helpen de bedrijfsprestaties te optimaliseren door mensen, informatie en bedrijven via bedrijfsnetwerken met elkaar te verbinden.
Prachtige cloudgehoste online boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Altijd en overal toegang. Probeer nu de gratis proefversie!
Geïntegreerde bedrijfsmanagementoplossing die financiële, klantrelatie- en supply chain-processen automatiseert.
Een pakket met bedrijfsinformatie en analyse met hulpmiddelen voor rapportage, gegevensvoorbereiding en gegevensvisualisatie.
Gegevensvisualisatie en -analyse die gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards op basis van self-service mogelijk maakt.