Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Optix die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Optix om te bepalen of er concurrenten zijn voor Optix die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Slack brengt al je communicatie samen op één plek. Het is realtime berichten verzenden, archiveren en doorzoeken voor moderne teams.
Alles-in-één verhuursoftware voor kleine en middelgrote bedrijven. Meer informatie over Booqable
Connect is een platform op basis van software dat IT, producten en diensten op flexibele werkplekken aanbiedt, beheert en bewaakt.
Operate is speciaal gebouwde software voor werkruimtebeheer voor het beheren van cruciale dagelijkse coworking- en flexibele werkruimteactiviteiten.
Innovatief FMIS met IoT. Geïntegreerde oplossingen voor facility-, vastgoed- & werkplekbeheer.
Beheer-app voor je flexibele werkruimte of kantoorgebouw. De software automatiseert een brede reeks administratieve taken.
FM:Interact helpt organisaties bij het verbeteren van het beheer van ruimte, bezetting, bedrijfsmiddelen, verhuizingen, onderhoud, leases en eigendommen.
Witco is de alles-in-één app voor werkplekbeheer die alle diensten centraliseert tussen beheerders en gebruikers van kantoorgebouwen.
Een SaaS-platform voor de digitale werkplek waarmee organisaties hybride werkplekken kunnen creëren en de veilige terugkeer van werknemers naar kantoor kunnen beheren.
Common Areas brengt je mensen, eigendommen en processen samen met een cloudgebaseerd platform. Start vandaag nog een gratis account.
De webgebaseerde oplossing voor online boeken en beheer. Creëer uw eigen boekingspagina en ervaar het intuïtieve beheer van uw middelen. Vermijd no-shows en dubbele boekingen.