Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Nutickets die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Nutickets om te bepalen of er concurrenten zijn voor Nutickets die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

SpotMe is een oplossing voor evenementenbetrokkenheid op maat voor bedrijven die high-touch evenementen willen hosten.
Flexibel systeem maakt het gemakkelijk om betalingen te organiseren en verwerken voor klassen, cursussen, workshops en evenementen voor alle soorten activiteiten.
Organisatoren van evenementen van elke omvang gebruiken Eventbrite om hun live-ervaring te versterken.
Alles-in-één evenementenplatform om je vergaderingen en evenementen te digitaliseren, of je nu online, persoonlijk of via een combinatie van beide werkt.
Een platform voor evenementbetrokkenheid en -beheer met meer dan 20 tools die een evenementmanager ooit nodig heeft om bezoekers digitale ervaring te bieden.
Slechts $ 99 plus $ 1 per bieder. Een complete oplossing voor mobiel bieden. Eenvoudige installatie, betalingsverwerking en geen app-download vereist.
vFairs is een virtueel evenementenplatform waarmee organisaties complete online evenementen kunnen hosten en contact kunnen maken met relevante doelgroepen.
A complete event marketing and management platform that handles the entire event lifecycle (in-person & virtual) from start to finish.
Je hoeft geen groot budget uit te geven aan evenementsoftware. Deze oplossing verbetert gegarandeerd je evenementervaring en verhoogt je rendement!
Maak van je evenement een succesverhaal
Bizzabo is het populairste succesplatform voor evenementen dat is ontwikkeld om middelgrote en grote ondernemingen in staat te stellen hun evenementdoelen te bereiken.
etouches is nu Aventri. Ontvang een demo van 30 minuten om het in actie te zien!
Creëer boeiende virtuele, hybride en persoonlijke evenementervaringen met EventMobi.
Mobiele en desktopsoftware voor tickets voor evenementen en de kassa. Website- of Facebook-plugins. Offertes binnen 24 uur. Gratis scannen. POS-hardware.
Raklet is alles-in-één lidmaatschapssoftware waarmee je op een zinvolle, digitale manier met je gemeenschap kunt communiceren.