Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Molo die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Molo om te bepalen of er concurrenten zijn voor Molo die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

De ultieme SaaS-oplossing voor jachthavenbeheer. 100% cloudgebaseerde versie, beschikbaar voor jachthavens van elke omvang, overal ter wereld. Meer informatie over Smart Waters
Vul je ligplaatsen op, maak schippers blij en bespaar tijd met het Dockwa-platform voor het beheer van de jachthaven en schipperrelaties.
Squarespace is het alles-in-één platform om een aantrekkelijke website, online store of portfolio te creëren.
Een compleet jachthaven- en maritiem beheersysteem voor jachthavens, scheepswerven en bootdealers.
Met het softwarepakket My Marina Administration wordt het onderhoud van je jachthaven overzichtelijk en eenvoudig.
RMS heeft drie hoofdonderdelen: 1. Campingbeheersysteem 2. Realtime reserveringen vanaf je website 3. Verkooppuntsysteem
Blackpurl is een eenvoudig, krachtig dealerplatform. Bespaar tijd, kosten en kopzorgen met een snelle, gebruiksvriendelijke lay-out en geen installatiekosten.
Shipnet ONE is je hub voor producten, tools en diensten van Shipnet en biedt een alles-in-één-ecosysteem voor je maritieme bedrijf.
Eenvoudig te gebruiken. Krachtig. Aanpasbaar. De beste software voor jachthavenbeheer voor jouw unieke jachthavenbehoeften.

PacsoftNG

door Pacsoft International

(0)
PacsoftNG: de optimale keuze voor het beheer van jachthavens. Stroomlijn activiteiten, verhoog de productiviteit en beheer je bedrijf effectief.
Voyager Portal vermindert de kosten, risico's en complexiteit bij elke zending.
Cloudsoftware voor het beheer van jachthavens. Functies omvatten rapporten, facturen, sjablonen en contractbeheer.

Vind meer software in: