Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor SmarterSelect die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor SmarterSelect om te bepalen of er concurrenten zijn voor SmarterSelect die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Winnaar van de "Editor's Choice" award. Automatiseer het genereren van contracten, goedkeuringen en rapportages met leveranciers en klanten. Vertrouwd door meer dan 3 miljoen gebruikers. Meer informatie over Agiloft
Good Grants is de moderne beurzensoftware om aanvragen end-to-end online te beheren en goede beursbeslissingen te nemen. Meer informatie over Good Grants
Ideaal voor bedrijven van elke omvang. Het is een tool voor het maken van formulieren waarmee gebruikers enquêteformulieren kunnen maken en tegelijkertijd inzendingen kunnen beoordelen. Meer informatie over Jotform
Het meest flexibele en configureerbare platform voor full-cycle beheer van studiebeursprogramma's biedt ondersteuning aan missiegebaseerde organisaties.
Aanpasbare en configureerbare oplossing voor studiebeursbeheer die helpt bij het beheren van aanvragen, beoordelingsprocessen, rapportage en meer.
Foundant GLM is een krachtige online oplossing voor subsidieverleners, met een intuïtief platform en gegarandeerde inzet voor het succes van klanten.
Maak online klantformulieren en enquêtes, verzamel snel resultaten en analyseer en deel gegevens.
Fluxx Grantmaker maakt het maken van subsidies en impactrapportage eenvoudig. Vraag vandaag nog een demo aan.
FormAssembly is een webgebaseerde formulieroplossing voor ondernemingen die is ontworpen om teams te helpen complexe processen te stroomlijnen en conversies van kwaliteitsformulieren te stimuleren.
Online manager voor beursaanvragen maakt het gemakkelijk om aanvragen te accepteren, te beoordelen en besluiten te nemen. Aanpasbaar en betaalbaar.
Gebruikt door subsidieverstrekkers van elke omvang om al hun financieringsprogramma's bij te houden, te beheren en erover te rapporteren, voor een beter perspectief op hun impact.
Het AcademicWorks-platform verbetert het studiebeursbeheer en de donateursrapportage voor hogescholen, universiteiten en stichtingen.

OpenWater

door Advanced Solutions International

Software voor beurzen die online inzendingen en betalingen behandelt, en realtime scoren, stemmen, beoordelen en e-mailmarketing biedt.
Het veelzijdige maar eenvoudig te gebruiken veilige online platform van Submit.com biedt stichtingen één naadloze subsidiebeheersoplossing.
Stroomlijn processen voor beursadministratie, van screening op geschiktheid en intake van de aanmelding tot de beoordeling en het volgen na toekenning.