Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Chronus die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Chronus om te bepalen of er concurrenten zijn voor Chronus die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website. Meer informatie over LearnWorlds
eloomi is een gebruiksvriendelijk en intuïtief leermanagementsysteem. Verbeter je vaardigheden en deel kennis met behoud van betrokkenheid. Meer informatie over eloomi
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
Omring je werknemers met de juiste mentoren, collega's en bronnen door gebruik te maken van je netwerk om iedereen succesvol te maken.
Medewerkermentoringsoftware die medewerkersbetrokkenheid stimuleert en mentoring rendabel maakt.
MentorCity biedt uitgebreide, gebruiksvriendelijke en kosteneffectieve online mentoringsoftware voor bedrijven, scholen en verenigingen.
Mentoring-software die het matchen vereenvoudigt, doelen bijhoudt en het gemakkelijk maakt om meerdere programma's tegelijk te beheren.
Het mentoringsoftwareplatform waarmee je je mensen moeiteloos kunt koppelen aan effectieve mentorschappen op elke schaal.
Volledige mentoring-software vanaf $ 2.495, volledig inclusief voor het eerste jaar en daarna slechts $ 99/maand. Hoger onderwijs vanaf $ 4.995.
Mentoroplossing die bestaat uit functionaliteiten voor precisie-matching, een tool voor werving, automatisch matchen, zoeken op trefwoorden en sociale netwerkmogelijkheden.
Rekenblokken is een cloudgebaseerd leerplatform voor wiskunde voor leerlingen.
Een flexibele, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leermanagement en mentoringbeheer die je medewerkers begeleidt en betrekt bij hun professionele ontwikkeling.
Guider zorgt voor een revolutie in de manier waarop organisaties hun mensen ondersteunen en ontwikkelen, met AI-gestuurde mentoring en coaching.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.