Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Pingboard die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Pingboard om te bepalen of er concurrenten zijn voor Pingboard die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Hoogwaardige oplossing ontworpen voor verkoop, samenwerking, communicatie, sociale netwerken en workflowbeheer. Meer informatie over Bitrix24
Asana is de manier om werk op grote schaal te organiseren en te beheren. Bekijk waarom Asana een toppresteerder is op Capterra. Meer informatie over Asana
NetSuite is een top cloud-ERP en biedt de zichtbaarheid en controle om slimme beslissingen te nemen en vol vertrouwen te groeien. Meer informatie over NetSuite

Ingentis org.manager

door Ingentis Softwareentwicklung GmbH

Software voor het creëren en publiceren van organogrammen die het ook mogelijk maakt om ze te verbeteren met een geïntegreerd kernprestatiecijfer. Meer informatie over Ingentis org.manager
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Online software voor het maken van diagrammen waarmee elk type diagram kan worden gemaakt, bewerkt en gedeeld.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
monday.com is een open platform dat op één plek aangepaste oplossingen biedt voor al je HR-behoeften, van organigrammen tot teambuilding.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
Leg alles visueel uit met Miro. Probeer een populair collaboratief whiteboardplatform voor kaarten en diagrammen.
Sympa is ontworpen om het leven van HR-medewerkers te verbeteren. Sympa’s datagedreven HR-oplossing draagt bij aan de automatisering van wereldwijde HR-processen.
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.