Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Pingboard die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Pingboard om te bepalen of er concurrenten zijn voor Pingboard die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Online software voor het maken van diagrammen waarmee elk type diagram kan worden gemaakt, bewerkt en gedeeld.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Hoogwaardige oplossing ontworpen voor verkoop, samenwerking, communicatie, sociale netwerken en workflowbeheer.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Een bekroonde, cloudgebaseerde tool voor het stroomlijnen van urenstaten, in- en uitchecken en alle soorten verlof. Intuïtief maar krachtig.
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Sympa is ontworpen om het leven van HR-medewerkers te verbeteren. Sympa’s datagedreven HR-oplossing draagt bij aan de automatisering van wereldwijde HR-processen. Meer informatie over Sympa
Emply is een alles-in-één HR-platform ontworpen om elk aspect van HR, workforce management & employee experience te stroomlijnen.
Populair online whiteboardplatform voor samenwerking waar teams hun werk gedaan krijgen.