Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor ActivTrak die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor ActivTrak om te bepalen of er concurrenten zijn voor ActivTrak die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Als de vertrouwde leider op het gebied van analyse, helpt Tableau mensen en organisaties meer datagestuurd te werk te gaan.
Software voor het volgen van medewerkers met screenshots en realtime analyse, beschikbaar in zowel verborgen als zichtbare modus. Cloudgebaseerd of lokaal geïnstalleerd.
Time Doctor biedt nauwkeurige software voor tijdregistratie en tijdmanagement die je helpt te weten of je team echt productief te werk gaat.
Probeer de gratis proefversie om te zien waar iedereen zo enthousiast over is. Het volgen van gebruikersactiviteiten en preventie van gegevensdiefstal gemakkelijk gemaakt met Teramind.
Remote Access Plus is een veilige oplossing voor ondersteuning op afstand waarmee je computers overal ter wereld op afstand kunt besturen.
NordVPN past sterke codering toe op al je internetverkeer, zodat derden geen inbreuk kunnen maken op je zakelijke communicatie.
HiveDesk is software voor urenregistratie en monitoring van werknemers die wordt gebruikt door kleine en middelgrote bedrijven.
Rayven is een codevrij platform voor het gebruik van speciaal ontwikkelde oplossingen voor IOT, machine learning en voorspellende analyses.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com
Het is een geweldige UX-monitoringtool (User Experience) en het is ook een alles-in-één realtime, 24x7, big data platform voor APM (Application Performance Management), BPM (Business Process Management), RUM (Real User Monitoring) en automatisering.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Configureer een clouddatabase naar zakelijke oplossingen zonder te hoeven programmeren. Bouw prototypes of grote bedrijfstoepassingen.
Gegevensvisualisatie en -analyse die gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards op basis van self-service mogelijk maakt.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.