Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Forma LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Forma LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Forma LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Deze volledig opnieuw ontworpen oplossing voor webconferenties is ontworpen voor het leerproces en stelt werknemers in staat om overal en altijd aan opleidingsvereisten te voldoen.
Gebruiksvriendelijke, betaalbare Virtual Classroom- en LMS-software voor docenten, instellingen en organisaties.
Opigno® is een modern, open source op Drupal gebaseerd LMS voor organisaties die waarde hechten aan beveiliging en gevoelige gegevens. Ontworpen voor je doelstellingen.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Accord LMS is de marktleider op het gebied van prijs/prestaties met geavanceerde functies voor ondernemingen die geprijsd zijn voor mkb-klanten. Plan vandaag nog een gratis demo.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
's Werelds meest populaire software voor het creëren van blogs en websites. Het is open source-software die gratis te gebruiken is.
Een LMS ontworpen voor het creëren van online examens, cursussen en beoordelingen met veel vraagtypen, voortgangscontrole en zelfs een inlogportaal.
Leermanagementtool die online cursussen biedt via e-learningcontent en sociale netwerken.
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
De eenvoudigste manier om je team te trainen en te laten groeien. Met Trainual hoef je niet langer na te denken over je bedrijf.
Gebruiksvriendelijk, betaalbaar LMS-systeem. Ingebouwde website en cursusontwerp, functionaliteit voor voortgezette opleiding, branding en nog veel meer.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
Docebo is een bekroond leerplatform op basis van kunstmatige intelligentie, ontworpen om de prestaties en betrokkenheid van leerlingen te verhogen.