Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Mercer Mettl Coding Assessments

Verken alternatieven voor Mercer Mettl Coding Assessments die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Mercer Mettl Coding Assessments om te bepalen of er concurrenten zijn voor Mercer Mettl Coding Assessments die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Alemira Proctor voor online onderwijs. Gecreëerd om de efficiëntie van afstandsonderwijs te verbeteren. Meer informatie over Constructor Proctor
Self-service beoordelingssoftware voor bedrijven, voor het genereren van volledig merkeigen, persoonlijke en gedetailleerde feedbackrapporten die mensen aanspreken. Meer informatie over Brilliant Assessments
Toepassing voor het ontwerpen van enquêtes waarmee je aanpasbare formulieren kunt creëren die tussen voorbeelden kunnen worden gedeeld met een web-URL.

Testinvite

door Vanilya Elektronik Hizmetler ve Bilişim Tic.

Maak je eigen sollicitatietests of gebruik de beoordelingsbibliotheek. Geef online tests met volledige schermvergrendeling en webcamvideo-opname.
De aanwervingstests van Talview zijn ideaal voor ondernemingen die kandidaatvaardigheden op verschillende formaten willen evalueren.
Software voor beoordeling voorafgaand aan indiensttreding die helpt bij het maken van gegevensgestuurde wervingen met behulp van beveiligde beoordelingen en samenwerkende video-interviews.
The Hire Talent is een bedrijf dat zich toelegt op het testen van de werkgelegenheid en dat zich richt op gedrags- en competentietests om potentiële nieuwe medewerkers te beoordelen.
TestGorilla werkt. CV's niet. Screeningtests die zijn ontworpen om moeilijke wervingsbeslissingen sneller, gemakkelijker en zonder vooroordeel te nemen.
Flexibele en samenwerkende, op vaardigheden gebaseerde oplossing voor leer- en talentbeheer, waarmee iedereen zijn/haar vaardigheden objectief kan verzamelen en delen.
Vervoe is een AI-gestuurd vaardigheidsplatform dat verborgen talenten ontdekt via praktijktesten, taken en tools.
Codility is een platform dat technische recruiters en personeelsmanagers helpt om de vaardigheden van hun kandidaten te beoordelen door hun code online te testen.
Cloudgebaseerd online beoordelingsplatform dat bedrijven helpt tests te maken, examens te controleren en nog veel meer te doen op een uniform platform.
YouTestMe GetCertified is een software voor training, kennisevaluatie, enquêtes en certificering, geschikt voor bedrijven en overheid.
SaaS-platform dat online beoordelingen vóór indiensttreding aanbiedt om HR-professionals te helpen geschiktheid, kennis en vaardigheden te evalueren.
Willo is eenvoudig en snel te gebruiken en met het streven om op elk apparaat te werken is het ook flexibel. Begin met een gratis proefperiode van 15 dagen.