Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Classe365 die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Classe365 om te bepalen of er concurrenten zijn voor Classe365 die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Academia TMS is efficiënte software voor opleidingsinstituten die alle activiteiten van de instelling effectief beheert.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
LearnDash is een LMS-plug-in voor WordPress die elke WordPress-site direct omzet in een handig leerbeheersysteem.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Samenwerkingstool voor docenten en studenten waarmee docenten opdrachten kunnen creëren, feedback kunnen ontvangen en andere informatie kunnen bijhouden.
PowerSchool speelt een centrale rol in het K12-onderwijs en helpt schoolprocessen en leerlinggegevens effectief te beheren.
Commerciële klanten hebben de flexibiliteit om uit meerdere edities te kiezen om aan specifieke zakelijke en technische vereisten te voldoen:
Het geïntegreerde studenteninformatiesysteem (SIS) van Alma biedt leergemeenschappen toekomstgerichte softwareoplossingen. Meer informatie over Alma SIS
Webgebaseerd hogeschoolbeheer. Het is veilig en gebruiksvriendelijk, met eenvoudige prijzen, uitstekende klantenondersteuning en geen kosten vooraf.
Via de innovatieve technologie en diensten helpt Blackboard for Business organisaties een strategisch voordeel te behalen met educatie.
NetSuite is een top cloud-ERP en biedt de zichtbaarheid en controle om slimme beslissingen te nemen en vol vertrouwen te groeien. Meer informatie over NetSuite
OpenEduCat is een uitgebreide open source ERP.
SCL is een van de toonaangevende systemen voor schoolbeheer met hoogwaardige onderwijs- en beheermodules.
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.