Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Turnkey Lender die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Turnkey Lender om te bepalen of er concurrenten zijn voor Turnkey Lender die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

timveroOS: Geavanceerde, schaalbare kredietsoftware voor banken, stroomlijning van kredietaanvragen en verhoging van de beslissingssnelheid met 12x en de winst met 10%. Meer informatie over timveroOS
Geïntegreerd API-gestuurd platform voor het opstellen en beheren van leningen met opties voor secundaire portfoliomarketing en partnerkanaalbeheer. Meer informatie over Lendstream
Alles-in-één kredietbeheersysteem Stroomlijn kredietbeheer en risicoscores, met CRM, crowdfunding en schuldbeheer. Meer informatie over Fintech Market Core System
SOFTWARE VOOR HET VOLLEDIG BEHEREN VAN LENINGEN: Intuïtief, eenvoudig te gebruiken en te implementeren. Cloud-gebaseerd. Eenvoudig maar krachtig. Concurrerend geprijsd.

Intelligrow

door Intelligrow Consultancy Services

(0)
Een op het web en mobiele toepassing gebaseerde kredietoplossing en kernbanktoepassing voor financiële ondernemingen, microfinanciering en coöperatieve banken.
Het krachtige en flexibele, kant-en-klare platform HES LoanBox is ontworpen om het proces van het genereren van leningen 100% te automatiseren.
ABLE Origination is een end-to-end systeem voor het genereren van leningen voor banken en MFI's (Money Flow Index).
Leningonderhoud - betaalbaar, ultramodern, gebruiksvriendelijk en volledig. Naadloze integratie met QuickBooks en Microsoft Office
Breng verzekeraars en polishouders samen met Financial Services Cloud.
Wrike is software voor projectmanagement op ondernemingsniveau met sjablonen, urenregistratie, Gantt-diagrammen, Kanbanborden, rapporten en meer.
Software voor contracten, risico's, verzekeringen, claims, incidenten, bedrijfsmiddelen, workflowbeheer met integraties en dashboardrapportage.
ACP is een krachtige end-to-end geïntegreerde oplossing voor kredietautomatisering die beschikbaar is als een lokaal gehoste of SaaS-oplossing.
Je kunt deze zeer configureerbare automatiseringtool voor verkoop, marketing en CRM 14 dagen gratis uitproberen.
CasetrackerLaw is ontworpen door en voor incassokantoren, -bureaus en -bedrijven om het incassoproces te stroomlijnen.
Alles-in-één telecommunicatie- en CRM-platform dat een omnichannel-oplossing biedt om communicatie en S&OP (Sales and Operations Planning) voor elk bedrijf te stroomlijnen.