Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor ScheduleAnywhere

Verken alternatieven voor ScheduleAnywhere die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor ScheduleAnywhere om te bepalen of er concurrenten zijn voor ScheduleAnywhere die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Krachtige, gebruiksvriendelijke software voor personeelsplanning die ervoor zorgt dat jouw mobiele personeel op het juiste moment op de juiste plek is.
Medewerkers kunnen online een gepubliceerd rooster bekijken, hun voorkeuren wijzigen en door de manager goedgekeurde vakantie- of ploegendienstveranderingen aanvragen.
Deputy: je kunt personeel inplannen, tijd en aanwezigheid bijhouden, verlof beheren, met één klik urenstaten naar de loonlijst exporteren en moeiteloos voldoen aan je nalevingsverplichtingen.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
De enige 100% gratis software voor urenregistratie voor teams.
Planningssoftware voor bedrijven en teams. Plan de werktaken van al je medewerkers, klantactiviteiten, projecten, plus andere taken en bedrijfsmiddelen.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
Timezynk is een cloudgebaseerd online planningsplatform waarmee werknemers en managers planningen, tijdrapportage, loonadministratie en boekingsverzoeken kunnen beheren.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
Vereenvoudig de ingewikkelde ploeg-/rotatieplanning, planning en tijdregistratie voor medewerkers met eenvoudig software. Beschikt over een proefperiode van 14 dagen.
Het tijd- en planningspakket aan oplossingen van Synerion voorziet je van alles wat je nodig hebt om werknemers te volgen, bewaken en beheren.
De technologie van UniFocus biedt een eersteklas tool voor personeelsbeheer, zodat managers slimmere en snellere beslissingen kunnen nemen.