Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Udutu Guru LMS die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Udutu Guru LMS om te bepalen of er concurrenten zijn voor Udutu Guru LMS die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
Beheer online trainingen! Geef cursussen aan lerenden en volg hun vorderingen met een ongelofelijk gemakkelijk te gebruiken LMS. Meer informatie over iSpring Learn
Eurekos is een toonaangevende klantspecialist en biedt innovatieve oplossingen voor bedrijven/non-profitorganisaties met behoefte aan externe training Meer informatie over Eurekos
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies.
BrainCert is de gemakkelijkste manier om online te leren, les te geven en samen te werken. BrainCert biedt vier producten in één uniforme oplossing.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Oplossing ontworpen om de manier waarop bedrijven hun werknemers, partners en klanten trainen te optimaliseren.
WorkRamp is een modern trainingsplatform voor ondernemingen. Dit platform helpt bedrijven bij het onboarden, trainen en certificeren van hun werknemers.
Intellum helpt grote merken en snelgroeiende bedrijven bij het verhogen van de omzet en het verlagen van de ondersteuningskosten door middel van onderwijs.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Bied moderne, prescriptieve en mobiele training aan iedere medewerker en ontwikkel zo een deskundig personeelsbestand.
Open source e-learningplatform gericht op zakelijke trainingsbehoeften zoals integratie, geautomatiseerde taken en talentbeheer.
Classe365 is moderne software voor studentenbeheer met een studentinformatiesysteem, LMS- en CRM-functies voor het runnen van scholen, hogescholen, universiteiten en academies.
Het ultieme platform om online cursussen te creëren, op de markt te brengen en te verkopen vanaf je eigen website.