Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Kanban Tool die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Kanban Tool om te bepalen of er concurrenten zijn voor Kanban Tool die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Moeiteloze projectplanning en samenwerking. Visuele projectplannen, teamcommunicatie, teamresources en meer in één intuïtieve tool.
Smartsheet is een online platform voor de uitvoering van werk dat organisaties van elke omvang in staat stelt om werk te plannen, te beheren, te automatiseren en erover te rapporteren.
Een geïntegreerd pakket met toepassingen omvat e-mail, agenda en adresboek die 24/7 toegankelijk zijn via internet.
Toepassing voor taak-/projectmanagement en samenwerking met Kanban, Gantt-diagram en urenregistratie.
Moeiteloze samenwerking tussen teams. Het is eenvoudig en intuïtief om op te starten, met de mogelijkheid om te groeien wanneer je meer geavanceerde functies nodig hebt.
Coördineer de werkstroom binnen en tussen verbonden teams om de levering van klantwaarde te verbeteren.
Geef teams de mogelijkheid om het werk te leveren dat ertoe doet met Planview Clarizen-software voor het beheer van bedrijfsbrede werk- en projectportfolio's.
MeisterTask is de meest intuïtieve tool voor taakbeheer en samenwerking op het web.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen. Meer informatie over Salesforce Sales Cloud
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn.
Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Cloudgebaseerd pakket van cyberbeveiligingsoplossingen waarmee bedrijven bedreigingen op een uniform platform kunnen identificeren, analyseren en verhelpen.
Microsoft To Do is een samenwerkingssoftware waarmee gebruikers takenlijsten met elkaar kunnen delen, herinneringen kunnen instellen en notities kunnen toevoegen.
Todoist helpt mensen zich te organiseren, zodat ze een aangenamer en rustiger leven kunnen leiden.
Volg snel projecten, schrijf essays en brainstorm met een oplossing voor mindmapping die is geschreven in Java.