Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor WordPress die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WordPress om te bepalen of er concurrenten zijn voor WordPress die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Software voor verenigingsbeheer voor bestuursvrijwilligers die tijd en geld willen besparen.
GRATIS, open source en eenvoudig te gebruiken e-commerceplatform. Geen maandelijkse kosten, geen valstrikken; gewoon een effectief en aanpasbaar platform voor jou.
Square POS is een volledige point-of-sale-oplossing met verscheidene programma's, van het volgen van verkoop en voorraad tot uitgebreide analyses.
Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen. Meer informatie over Salesforce Sales Cloud
Web.com levert een gebruiksvriendelijke website-ontwerpfunctie die biedt wat je nodig hebt voor een prijs die aan je budget voldoet.
Toepassingen en bureaublad delen en bekijken, annotatietools, chatberichten, webdia's en whiteboards.
Pagina-ontwerpfunctie voor WordPress. Gebruik sectorspecifieke vooraf ontworpen thema's of creëer je eigen pagina met functionaliteit op basis van slepen en neerzetten.
Open source content management system (CMS) gebruikt door enkele van de grootste websites zoals The Economist en het Witte Huis.
Open source-winkelwagensoftware met catalogusbeheer en capaciteiten voor kruisverkoop.
Krijg de vrijheid om je eigen verbluffende website voor e-commerce te maken, precies zoals jij het wilt – en helemaal gratis.
CMS is ontworpen om zowel beginnende gebruikers als deskundige ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van websites en toepassingen.
Je hoeft alleen maar een sjabloon te kiezen en vervolgens de lettertypen, kleuren en content aan je stijl aan te passen.
Open source project, geschreven in de programmeertaal Python en gebaseerd op het Django web framework.
Duda is het web-designplatform waarmee je je bureau kunt opschalen: met Duda zul je sneller groeien.
Shopify is een handelsplatform dat verkoop eenvoudig maakt voor iedereen – online, op een winkellocatie en alles daartussenin.