Alternatieven voor Directory Burst

Verken alternatieven voor Directory Burst die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Directory Burst om te bepalen of er concurrenten zijn voor Directory Burst die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Ontvang een gratis demo en zie hoe gemakkelijk in- en uitchecken, het bijhouden van activiteiten in de digitale dagelijkse werkbladen en communicatie met ouders kunnen zijn.
Help de missie van je school te realiseren en de resultaten van studenten te verbeteren met gebruiksvriendelijke cijferlijst- en SIS-software die tijd bespaart.
Schoology, een bedrijf van PowerSchool, is het onderwijstechnologiebedrijf dat samenwerking in de leerervaring centraal stelt.
Het geïntegreerde studenteninformatiesysteem (SIS) van Alma biedt leergemeenschappen toekomstgerichte softwareoplossingen. Meer informatie over Alma
Sawyer is software voor kampbeheer gebouwd door en voor aanbieders van kinderactiviteiten voor beheer van planning, online betalingen en meer.

iGradePlus

door Corvus Education Systems

Webgebaseerd cijferlijst- en schoolbeheersysteem voor individuele docenten, scholen en districten.
School management software providing parents online access to their student's grades, homework assignments, attendance and activities.
Maak zowel leerlingen als ouders van kinderen in K-12-klassen betrokken met verbeterde communicatie- en administratie-automatiseringstools.
We empower schools to simplify dismissal, engage parents, and keep students safe with one, easy to use platform.
Webgebaseerde K-12 software voor school- en communicatiebeheer om alle aspecten van het schoolbestuur te beheren en te stroomlijnen.
Classe365 is moderne software voor studentenbeheer met een studentinformatiesysteem, LMS- en CRM-functies voor het runnen van scholen, hogescholen, universiteiten en academies.
Ouderbetaalportaal. Factureer en neem betalingen aan van gezinnen met elektronische overschrijvingen en kaarten. Start vandaag nog je gratis account.
SCL is een van de toonaangevende systemen voor schoolbeheer met hoogwaardige onderwijs- en beheermodules.
Probeer een gratis demo van MyClassCampus en ervaar mobiele app- en cloudtechnologie voor je educatieve organisatie.
Schooladministratie-oplossing. Kenmerken: Cijferlijsten, aanwezigheid, planning, rapporten, mobiele apps, straffen, facturering en meer.

Vind meer software in: