Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor WPS Office die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WPS Office om te bepalen of er concurrenten zijn voor WPS Office die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Asana voor bedrijfsbeheer. Stimuleer helderheid en impact op schaal door werk en workflows te koppelen aan bedrijfsdoelen Meer informatie over Asana
De schrijfassistent van Grammarly helpt elke dag miljoenen mensen om duidelijker en effectiever te communiceren, waar je ook typt.
Word LX transformeert Microsoft Word in een gebruiksvriendelijke tool voor het snel en efficiënt produceren van hoogwaardige juridische documenten.
Oplossing voor urenregistratie waarmee bedrijven de werkuren van werknemers kunnen volgen, ontwerpworkflows kunnen beheren, goedkeuringen kunnen verlenen en meer.
Een reeks samenwerkingsproducten voor teams en kleine bedrijven. Webconferenties, bestandsdeling en planning in de cloud.
Krachtige spreadsheethulpmiddelen voor gegevenspresentatie, -analyse en -berekening. Biedt scenariobeheer en ondersteuning voor meerdere gebruikers.
Cloudgebaseerde PDF-lezer die auteurs oplossingen biedt voor het beheren van documentopmerkingen, meldingen over versies en wachtwoordbeveiliging.
's Werelds meest populaire software voor het creëren van blogs en websites. Het is open source-software die gratis te gebruiken is.
Geïntegreerde bedrijfsmanagementoplossing die financiële, klantrelatie- en supply chain-processen automatiseert.
Cloudgebaseerd kantoorpakket van Google dat helpt bij het creëren en bewerken van en samenwerken aan presentaties, die worden gesorteerd op datum en automatisch worden opgeslagen.
Quip combineert documenten, spreadsheets en een chatfunctie in één goed georganiseerde ervaring.
AutoCAD 2D en 3D CAD-software biedt innovatieve tools voor ontwerp en documentatie. Bel (855) 223-9694 om met de afdeling Verkoop te spreken.
Cloudgebaseerde oplossing waarmee bedrijven afbeeldingen, documenten en whiteboard-inhoud kunnen converteren naar PDF-bestanden.
Gratis pdf-lezer waarmee gebruikers pdf-documenten kunnen bekijken, ondertekenen, annoteren en afdrukken.
Een geïntegreerd pakket met toepassingen omvat e-mail, agenda en adresboek die 24/7 toegankelijk zijn via internet.