Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor ChurchTrac die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor ChurchTrac om te bepalen of er concurrenten zijn voor ChurchTrac die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Rock RMS

door Spark Development Network

Rock RMS is een door de gemeenschap ondersteund open source kerkbeheersysteem dat innovatieve functies biedt aan kerken van elke omvang.
Modern kerkbeheer aangedreven door de cloud met geweldige klantenondersteuning en krachtige tools.
Ontworpen voor middelgrote - grote kerken. Organiseer al jouw kerkinformatie volledig - kleine groepen, leden, contributies en meer.
De leidende oplossing voor personeel en rekrutering waarmee meer dan 7000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren.
Het Pushpay-platform is ontworpen om deelname te stimuleren, vrijgevigheid te inspireren en de financiële workflows te vereenvoudigen.
Uitgebreid systeem voor het beheer van verspreide IT-middelen. Integreert met financiële Oracle- en CRM IT-helpdesksystemen.
Volg donoren, donaties en toezeggingen voor je kerk. Druk fotogidsen van je kerk en je eigen offergave-enveloppen af.
De toonaangevende boekhoudsoftware voor kleine bedrijven. Directe toegang tot gegevens over klanten, verkopers en werknemers.
Boekhoudprogramma dat ondersteuning voor meerdere monitors en achterstallige stempels biedt door een verbeterde cashflow.
De vertrouwde sms- en e-mailsoftware om je kerk te helpen tijd te besparen, meer mensen te bereiken en impact te maken op je gemeenschap.
Gebruiksvriendelijke, krachtige software voor kerkbeheer met lidmaatschap, planner, donaties, boekhouding en salarisadministratie. Desktop en web.
Planning Center maakt geweldige applicaties voor kerken die betaalbaar, krachtig en gemakkelijk te gebruiken zijn op elk apparaat.
Een tool voor projectmanagement die leuk is om te gebruiken en je hele team productiever maakt.
Goed rentmeesterschap begint met een goede boekhouding. Probeer deze online boekhoudsoftware die speciaal is ontworpen voor kerken.
QuickBooks Online biedt boekhoudsoftware en een app voor kleine bedrijven waarmee je je bedrijf altijd en overal kunt beheren.