EduBrite alternatieven

door EduBrite Systems

Bekijk alternatieven voor EduBrite die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor EduBrite om te bepalen of er andere opties zijn voor EduBrite die je ook zou kunnen overwegen.

Het Thought Industries-platform helpt lerende bedrijven om inkomsten te vergroten en hun online trainingsactiviteiten te schalen.
Intellum helpt grote merken en snelgroeiende bedrijven bij het verhogen van de omzet en het verlagen van de ondersteuningskosten door middel van onderwijs.
Het SAP Litmos-leerplatform stelt duizenden bedrijven wereldwijd in staat om in het moment trainingen te geven. Meer informatie op de website van Litmos.
Prijswinnend LMS dat cursisten en beheerders waarderen. Train je werknemers, klanten en partners met gemak. E-comm, SSO en sociale functies. Meer informatie over Absorb LMS

KloudLearn

door KloudLearn

(0 reviews)
Modern learning platform with simple course creation, collaborative features and built in live-streaming.
Webinar-oplossing die is ontworpen om je te helpen gekwalificeerde leads te genereren, klanten te behouden en effectieve presentaties te geven. Meer informatie over GoToWebinar
Een bekroond LMS voor bedrijven die voor elk doeleinde online cursussen willen ontwikkelen in slechts een paar klikken, zelfs zonder ervaring. Meer informatie over TalentLMS
Train werknemers, partners en klanten op een effectieve manier met een innovatieve LMS die een verbeterde leerervaring oplevert.
Het LMS van Cornerstone is 24/7 beschikbaar, mobielvriendelijk en stelt werknemers in staat hun vaardigheden en kennis op hun eigen tijd te vergroten.
eloomi is een eenvoudig te gebruiken Learning Management System met integreerbaar prestatiebeheer dat wordt aangeboden in een flexibele cloudgebaseerde oplossing. Meer informatie over eloomi
Tovuti is an all-in-one eLearning platform that empowers companies of all kinds to activate the potential of their organization.

CourseStage

door Web Courseworks

(0 reviews)
CourseStage is a mobile-responsive Learning Management System (LMS) designed to support professional development initiatives.
SkyPrep is gespecialiseerd in het automatiseren en overzetten van elk aspect van je medewerkerstraining naar een online platform, eenvoudig en zonder gedoe. Meer informatie over SkyPrep
Accord LMS is de marktleider op het gebied van prijs/prestaties met geavanceerde functies voor ondernemingen die geprijsd zijn voor mkb-klanten. Plan vandaag nog een gratis demo.
Of je nu duizenden of tienduizenden leerlingen hebt, eSSential LMS is gebouwd om zelfs de meest complexe leerbehoeften te vereenvoudigen.