Bekijk alternatieven voor Vend die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Vend om te bepalen of er andere opties zijn voor Vend die je ook zou kunnen overwegen.

ERP eenvoudig gemaakt voor detailhandelaren, restaurants, distributiebedrijven en ondernemingen op het digitale pad om hen te helpen concurrerend te blijven.
Ordorite is een oplossing voor het beheer van bestellingen, speciaal ontwikkeld voor detailhandelaren in de sectoren meubels, bedden en dergelijke.
Dit cloudgebaseerde POS centraliseert voorraadbeheer, werknemersbeheer, verkooprapportage en boekhouding op verschillende locaties en kanalen. Meer informatie over Lightspeed Retail
Verkooppunt en voorraadbeheer voor WooCommerce - WooPOS
Met het e-commerceplatform kunnen detailhandelaren en groothandels van elke omvang krachtige online winkels ontwikkelen en onderhouden.
Best for multi-store APPAREL, FOOTWEAR, SPORTS and GIFT chains. Most comprehensive inventory management in its class. 24/7 support.
Open source set van geïntegreerde zakelijke toepassingen voor CRM, POS, website, e-commerce, verkoop, accounting, magazijn, HR, project en marketing. Meer informatie over Odoo
Square for Retail biedt alle tools om vlot te verkopen met een POS, online store, voorraad, hardware en betalingen die speciaal voor detailhandelaren zijn gebouwd.
Geavanceerde, cloudgebaseerde POS-software voor winkels, ticketevenementen, lidmaatschapsdiensten en restaurants met snelle service.
Cin7 biedt voorraadbeheer en automatisering van bestellingen en productie tot het magazijn/3PL tot elk B2B-/B2C-verkoopkanaal dat je gebruikt.
Revel Systems is een cloudgebaseerde verkooppuntoplossing (POS) voor de iPad die snel, intuïtief en veilig is.
Intuitive, powerful cloud-based POS, inventory and eCommerce software trusted by 4000+ inventory-based Australian & NZ retailers.
Frictionless commerce for the next generation of retail, enabling transactions and fulfillment from anywhere at any time on iOS devices
Springboard Retail is meer dan alleen een POS. Meer informatie over de detailhandelbeheerfuncties van ondernemingsniveau.
Gebouwd voor retailbedrijven die meer nodig hebben dan een lichtgewicht cloud-POS. POSIM is perfect voor complexe en unieke inventarisvereisten.