Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor XLSTAT die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor XLSTAT om te bepalen of er concurrenten zijn voor XLSTAT die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Krachtige statistische software die iedereen kan gebruiken om gegevens te analyseren en zinvolle oplossingen te vinden voor hun moeilijkste zakelijke problemen. Meer informatie over Minitab
Tableau Software helpt mensen gegevens in te zien en te begrijpen. Tableau levert snelle analyse, visualisatie en business intelligence. Meer informatie over Tableau

JMP

door JMP Statistical Software

Met JMP is geavanceerde statistische modellering binnen handbereik, ook voor mensen zonder achtergrond in codering. Meer informatie over JMP
Analyseplatform waarmee bedrijven van elke omvang het gedrag van gebruikers kunnen volgen, marketinginzichten kunnen verkrijgen en meer.
Een programmeeromgeving voor algoritme-ontwikkeling, gegevensanalyse, visualisatie en numerieke berekening.
Statistische software van Stata biedt een compleet, geïntegreerd statistisch softwarepakket.
Voorspellende analyse kan onverwachte patronen en associaties blootleggen en modellen ontwikkelen om interactie in de frontlinie te begeleiden.
On-premises oplossing voor bedrijfscontinuïteit waarmee bedrijven activiteiten kunnen beheren voor gegevensherstel, het ongedaan maken van bestandverwijdering en meer.
Visueel aantrekkelijke software voor galerijen en kunstenaars. Beheer tentoonstellingen en kunstwerken, genereer verkopen en voer alle zakelijke activiteiten uit.
Statistisch analyseprogramma dat een geïntegreerde ontwikkelingsomgeving voor R biedt. Het stelt teams in staat om een werkruimte te ontwikkelen, te delen en te beheren.
Prism is de meest toonaangevende analyse- en grafiekoplossing ter wereld, speciaal gebouwd voor wetenschappers. Probeer het gratis en ontdek de gouden standaard.
Software voor business intelligence van Salesforce. Bekijk alle gegevens, krijg direct antwoorden en werk samen met je team.
Krijg toegang tot en gebruik een breed scala aan statistische procedures, van overzichtsstatistieken tot het ontwerpen van experimenten in een intuïtieve interface.
Of je nu een BI-analist bent of een ontwikkelaar, mensen vertrouwen erop dat jij ruwe gegevens kunt omzetten naar krachtige inzichten.
Alteryx revolutioneert bedrijfs- en statistische analyse - bedrijfsgegevens voorbereiden, combineren en analyseren zonder code te schrijven.