Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor WebHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor WebHR om te bepalen of er concurrenten zijn voor WebHR die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT Meer informatie over Rippling
Oplossing voor personeelsbeheer waarmee bedrijven trainingssessies, aanwezigheid van werknemers en wervingsprocessen kunnen beheren.
Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Employment Hero is een cloudgebaseerd platform dat de tools biedt om personeel te werven en te beheren door intensieve administratietaken van beheerders te stroomlijnen.
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
BambooHR biedt geïntegreerde functies voor het volgen van sollicitanten (ATS) als onderdeel van dit bekroonde cloudgebaseerde softwarepakket voor HR-gegevens.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Oplossing voor personeelsplanning die organisaties helpt bij het beheren van ploegendiensten, loonadministratie, verlof, overurenberekeningen en meer.
Uitgebreid, volledig schaalbaar HCM-platform op maat gemaakt voor werkgevers in het MKB.
De ideale oplossing voor personeelsbeheer om teamleden in te huren, te onboarden, te beheren, toe te wijzen en te behouden.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.