Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor MySchool die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor MySchool om te bepalen of er concurrenten zijn voor MySchool die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Classe365 is moderne software voor studentenbeheer met een studentinformatiesysteem, LMS- en CRM-functies voor het runnen van scholen, hogescholen, universiteiten en academies.
Een alles-in-één studentmanagement- en leermanagementsysteem (SMS en LMS). Geschikt voor elk type onderwijsinstelling. Meer informatie over Classter
Het geïntegreerde studenteninformatiesysteem (SIS) van Alma biedt leergemeenschappen toekomstgerichte softwareoplossingen. Meer informatie over Alma SIS
OpenEduCat is een uitgebreide open source ERP.
SCL is een van de toonaangevende systemen voor schoolbeheer met hoogwaardige onderwijs- en beheermodules.
SIT Alemira is er om je leerlingen betrokken te maken, je cursussen te schalen en je te helpen je trainingsdoelen te bereiken. Meer informatie over Constructor
Ideaal voor bedrijven van elke omvang. Het is een tool voor het maken van formulieren waarmee gebruikers enquêteformulieren kunnen maken en tegelijkertijd inzendingen kunnen beoordelen. Meer informatie over Jotform
Welkom bij de eenvoudigste manier ter wereld om een school te beheren.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
AI-gestuurde oplossingen van toelating tot alumni voor moderne campussen. Voor beter leren, lesgeven, inzichten en studentsucces.
Webgebaseerde K-12 software voor school- en communicatiebeheer om alle aspecten van het schoolbestuur te beheren en te stroomlijnen.
Probeer een gratis demo van MyClassCampus en ervaar mobiele app- en cloudtechnologie voor je educatieve organisatie.
Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Campus Cafe is een studentinformatiesysteem met één database dat de toelatingen, studentservices, het bedrijfskantoor en alumni beheert.
Help de missie van je school te realiseren en de resultaten van studenten te verbeteren met gebruiksvriendelijke cijferlijst- en SIS-software die tijd bespaart.