BambooHR alternatieven

Bekijk alternatieven voor BambooHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BambooHR om te bepalen of er andere opties zijn voor BambooHR die je ook zou kunnen overwegen.

Engage your employees, enlighten your leaders, grow your business.
niikiis is een onboardingplatform dat je helpt tijd en geld te besparen en de betrokkenheid op alle niveaus van je organisatie stimuleert.
CakeHR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt. Meer informatie over CakeHR
Oplossing voor personeelsplanning die organisaties helpt bij het beheren van ploegendiensten, loonadministratie, verlof, overurenberekeningen en meer. Meer informatie over UKG Ready
Easy to use, scalable, and comprehensive HR software for businesses of all sizes. Pay only for the modules you use.
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT
Cloudgebaseerde loonadministratie, HR, werving, onboarding, leren, prestatie, opvolging, beloning, roostering, enquêtes, beloningen en meer.
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Lanteria is een product voor HR-beheer met 7 verschillende oplossingen, dat perfect is geïntegreerd met Office 365 en SharePoint. Meer informatie over Lanteria HR

Talentia HCM

door Talentia Software

(0 reviews)
Bring a dynamic learning environment to your people. Promote an active and independent learning environment giving employees the opport
WebHR wordt goed beoordeeld en is leider in Cloud HR. Het helpt je bij het beheren van de belangrijkste activa in je bedrijf - je personeel.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Expert level implementation & support team for Workforce Ready - a cloud-based platform that handles everything from hire to retire.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.