Bekijk alternatieven voor BambooHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BambooHR om te bepalen of er andere opties zijn voor BambooHR die je ook zou kunnen overwegen.

ADP Workforce Now is a human capital management solution for companies with more than 50 employees.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
Elimineer de stress en complexiteit van de HR-administratie voor jou en je medewerkers.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Humi is de toonaangevende oplossing in Canada voor HR, secundaire arbeidsvoorwaarden en loonadministratie die je bedrijf zeer zal waarderen. Lees meer op de website van Humi.
Online oplossing voor loonlijst en HCM waarmee kleine tot grote ondernemingen de beloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer van werknemers kunnen beheren en bijhouden.
Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.

bob

door Hibob HRIS Software

bob is een platform voor personeelsbeheer dat vooruitstrevende bedrijven helpt het beste in hun werknemers naar voren te halen. Meer informatie over bob
Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
Verbeter de prestaties van werknemers en breng activiteiten voor bedrijfsgroei op één lijn met een oplossing voor talentbeheer die in de cloud is geïmplementeerd.
Urenregistratie van werknemers met mobiele toepassing en GPS. Bekijk in realtime wie waar en aan welke projecten werkt. Eenvoudige integratie met payroll.
Gusto maakt salarisverwerking, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR verfrissend eenvoudig voor kleine bedrijven.
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT