Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor BambooHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BambooHR om te bepalen of er concurrenten zijn voor BambooHR die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Gusto maakt salarisverwerking, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR verfrissend eenvoudig voor kleine bedrijven.
JazzHR heeft als missie om het werven en aannemen van personeel eenvoudig, effectief en betaalbaar te maken, ongeacht hoe de groei van jouw bedrijf eruit ziet.
Verbeter de prestaties van werknemers en breng activiteiten voor bedrijfsgroei op één lijn met een oplossing voor talentbeheer die in de cloud is geïmplementeerd.
Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Lattice maakt personeelsbeheersoftware waarmee vooruitstrevende HR-beheerders goed presterende teams kunnen ontwikkelen en betrekken.
Online oplossing voor loonlijst en HCM waarmee kleine tot grote ondernemingen de beloningen, secundaire arbeidsvoorwaarden en meer van werknemers kunnen beheren en bijhouden.
Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
Elimineer de stress en complexiteit van de HR-administratie voor jou en je medewerkers.
monday.com is een cloudgebaseerd Work OS waar teams hun projecten en dagelijkse werkzaamheden uitvoeren, of ze nu op kantoor, thuis of onderweg zijn. Meer informatie over monday.com
ADP Workforce Now is a human capital management solution for companies with more than 50 employees.
Greenhouse is een ATS en onboardingsoftware die is ontworpen om je wervingsproces te optimaliseren en een concurrentievoordeel te verkrijgen op het gebied van in dienst nemen.
bob is een platform voor personeelsbeheer dat vooruitstrevende bedrijven helpt het beste in hun werknemers naar voren te halen. Meer informatie over Bob
Urenregistratie van werknemers met mobiele toepassing en GPS. Bekijk in realtime wie waar en aan welke projecten werkt. Eenvoudige integratie met payroll.