Verken alternatieven voor BambooHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BambooHR om te bepalen of er concurrenten zijn voor BambooHR die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.

bob

door Hibob HRIS Software

bob is een platform voor personeelsbeheer dat vooruitstrevende bedrijven helpt het beste in hun werknemers naar voren te halen. Meer informatie over bob
Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
ADP Workforce Now is a human capital management solution for companies with more than 50 employees.
Zoho Recruit is complete online rekruteringssoftware en een kandidatenvolgsysteem voor recruiters en uitzendbureaus over de hele wereld.
Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Elimineer de stress en complexiteit van de HR-administratie voor jou en je medewerkers.
Automatiseer je HR-proces om het maximale te halen uit je belangrijkste medewerkers!
Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
Cloudgebaseerde, alles-in-één HR-software voor lokale bedrijven die helpt bij in dienst nemen, onboarding, urenregistratie, personeelsbeheer en loonadministratie.
Collage is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven (minder dan 200 medewerkers) die het beheer van HR en secundaire arbeidsvoorwaarden willen vereenvoudigen.
Get unlimited access to a dedicated HR Manager and a robust HR technology platform to help with policies, worker lifecycle, and more.
Snelgroeiende HR-softwaresuite in de cloud voor het VK en internationale organisaties met 100-3000 werknemers. Gehost in de EU, AVG-conform, 10 talen
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
RUN biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen.