Verken alternatieven voor BambooHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BambooHR om te bepalen of er concurrenten zijn voor BambooHR die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Collage is ideaal voor kleine en middelgrote bedrijven (minder dan 200 medewerkers) die het beheer van HR en secundaire arbeidsvoorwaarden willen vereenvoudigen.
Krachtige, enkelvoudige toepassing met één gebruikerservaring en geen interfaces. Elimineert het onderhouden van interfaces tussen de module en de database.
RUN biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen.
Namely is het platform voor human resources, salarisadministratie en secundaire voorwaarden waar je werknemers graag mee zullen werken.
Zoho Recruit is complete online rekruteringssoftware en een kandidatenvolgsysteem voor recruiters en uitzendbureaus over de hele wereld.
Workday is een toonaangevende leverancier van enterprise cloudapplicaties voor finance en human resources.
ADP Workforce Now is a human capital management solution for companies with more than 50 employees.
Cloudgebaseerde, alles-in-één HR-software voor lokale bedrijven die helpt bij in dienst nemen, onboarding, urenregistratie, personeelsbeheer en loonadministratie.
Vind, beheer, betaal en behoud uitzonderlijk talent met de gebruiksvriendelijke software voor HR en de loonadministratie van Paycom, allemaal binnen één toepassing.
Cloudgebaseerde HR-software om op elk gewenst moment en op elke plek vakanties, roosters en afwezigheid te beheren, + gratis inklokken- en kosten-apps.
JazzHR heeft als missie om het werven en aannemen van personeel eenvoudig, effectief en betaalbaar te maken, ongeacht hoe de groei van jouw bedrijf eruit ziet.
Elimineer de stress en complexiteit van de HR-administratie voor jou en je medewerkers.

Bob

door Hibob HRIS Software

bob is een platform voor personeelsbeheer dat vooruitstrevende bedrijven helpt het beste in hun werknemers naar voren te halen.
Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
Urenregistratie van werknemers met mobiele toepassing en GPS. Bekijk in realtime wie waar en aan welke projecten werkt. Eenvoudige integratie met payroll.