Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor BambooHR die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BambooHR om te bepalen of er concurrenten zijn voor BambooHR die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

ADP Workforce Now is a human capital management solution for companies with more than 50 employees.
Eén modern systeem voor loonadministratie, secundaire arbeidsvoorwaarden, HR en IT Meer informatie over Rippling
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
Cloudgebaseerde, alles-in-één HR-software voor lokale bedrijven die helpt bij in dienst nemen, onboarding, urenregistratie, personeelsbeheer en loonadministratie.
RUN biedt kleine bedrijven de HR- en payrolldiensten die ze elke dag en bij elke stap nodig hebben om hun bedrijf te runnen.
De leidende oplossing voor personeel en rekrutering waarmee meer dan 7000 agentschappen nu al tot 43% meer plaatsingen realiseren.
Uitgebreid systeem voor het beheer van verspreide IT-middelen. Integreert met financiële Oracle- en CRM IT-helpdesksystemen.
Beheer salarisadministratie, online of in-house, en bespaar geld op urenregistratie, rapporten en verwerking van salarisadministratie.
Snelle, gemakkelijke en betaalbare oplossingen voor talentbeheer waarmee je de kwaliteit van het personeel kunt verbeteren en je pijplijn voor leiderschap opbouwen.
Elimineer de stress en complexiteit van de HR-administratie voor jou en je medewerkers.
bob is een platform voor personeelsbeheer dat vooruitstrevende bedrijven helpt het beste in hun werknemers naar voren te halen. Meer informatie over Bob
Greenhouse is een ATS en onboardingsoftware die is ontworpen om je wervingsproces te optimaliseren en een concurrentievoordeel te verkrijgen op het gebied van in dienst nemen.
Gusto maakt salarisverwerking, secundaire arbeidsvoorwaarden en HR verfrissend eenvoudig voor kleine bedrijven.
Freshteam is een intuïtief, gebruiksvriendelijk wervings- en kandidatenvolgsysteem voor rekruteerders om de beste talenten te vinden, interviewen en aannemen.
Lattice maakt personeelsbeheersoftware waarmee vooruitstrevende HR-beheerders goed presterende teams kunnen ontwikkelen en betrekken.