Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor Affinity Designer

Verken alternatieven voor Affinity Designer die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Affinity Designer om te bepalen of er concurrenten zijn voor Affinity Designer die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Kant-en-klare, geïntegreerde, aanpasbare oplossing voor e-commercebeheer.
Open-source vectorgrafische tool met objectcreatie en -manipulatie, weergave, tekstondersteuning, functionaliteit voor opvullen en lijnen.
Digitale ontwerptoolkit voor het bouwen van apps met een ruime keuze aan ontwerpsymbolen die kunnen worden hergebruikt en gedeeld met de ontwerpgemeenschap.
Behaal betere klinische resultaten met behulp van NextGen EDP/EPD-oplossingen. Het doel van dit platform is om jou in staat te stellen hoogwaardige zorg te leveren.
Cloudgebaseerd en lokaal platform waarmee bedrijven aangepaste ontwerpen kunnen maken en prototypes kunnen delen met teamleden.
Professioneel beeldbewerkingsprogramma voor grafische vormgevers.
Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Software voor diavoorstellingen en presentaties met tools om met behulp van diagrammen en illustraties pitchdecks, spreadsheets en keynotes te maken.
BigCommerce is een toonaangevend cloudgebaseerd e-commerceplatform voor zowel gevestigde als snelgroeiende bedrijven. Meer informatie over BigCommerce
Oplossing voor grafische vormgeving waarmee bedrijven logo's, pictogrammen, billboards, boekillustraties en meer kunnen ontwerpen.
Platform voor grafische vormgeving waarmee ontwerpers afbeeldingen, pictogrammen en meer kunnen ontwikkelen met behulp van verschillende ontwerpelementen en -hulpmiddelen.
Cloudgebaseerde oplossing die grafische vormgeving biedt door middel van video- en filmbewerking, online delen, audio-opnames en meer.
Open source-oplossing voor videobewerking die video-overgangen biedt via watermerken, beeldoverlays, het maken van titels en meer.
Krita is een gratis professioneel tekenprogramma voor digitale kunst, illustraties, striptekeningen en creatieve tekenliefhebbers.
Vectorillustraties, lay-out, fotobewerking, typografie en nog veel meer: CorelDRAW Graphics Suite doet het allemaal.