Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Beste 15 alternatieven voor KYCScoring

Verken alternatieven voor KYCScoring die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor KYCScoring om te bepalen of er concurrenten zijn voor KYCScoring die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Realtime, risicogestuurd platform voor levenscyclusbeheer met volledige eigendom van beleidsautomatisering – verhoog de efficiëntie en verlaag het risico. Meer informatie over KYC Portal
Met het cloudplatform van TreasuryView kunnen bedrijven van elke omvang grip krijgen op financiële risico's. Meer informatie over TreasuryView
Beheer je krediet en risico door middel van rapporten en voorspellende analyse. Met deze schaalbare oplossing zijn Dun & Bradstreets-gegevens binnen handbereik.
Geïntegreerde software voor risicobeheer die je ondernemingsrisico's identificeert, beoordeelt, erop reageert en bewaakt.
LogicGate is gebruiksvriendelijke, volledig aanpasbare software waarmee je bedrijfsrisico's snel kunt identificeren, beoordelen en verhelpen.
Met het platform voor handelsbescherming van Signifyd kunnen detailhandelaren de conversie maximaliseren en de klantervaring automatiseren, en fraude + misbruik elimineren.
Plaid is een technologieplatform waarmee toepassingen verbinding kunnen maken met bankrekeningen van gebruikers.
LogicManager biedt het raamwerk, de begeleiding en de tools waarmee je financiële instelling je risico's kan identificeren, beperken en bewaken.
Corporater stelt middelgrote en grote organisaties in staat om prestaties, risico's en naleving op één platform te besturen, te beheren en te waarborgen.
Oplossing voor risicogebaseerde kasstroomprognoses. Neem beslissingen met meer vertrouwen en zichtbaarheid, met behulp van Monte Carlo-simulaties.
Franstalige online software voor debiteurenbeheer. Functies zijn realtime monitoring, herinneringen en bankafstemming.
Met Pentana Risk kunnen bedrijven een ERM-framework opzetten waarmee ze risico's in één gebruiksvriendelijk ERM-systeem kunnen beheren.
GiniMachine AI is een digitaal kredietscoreplatform voor autonoom risicobeheer en snelle besluitvorming.
Innovatief handelsplatform voor meerdere activa met revolutionair ontwerp en technologische stack dat voldoet aan alle topvereisten van de sector.