Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Humanity die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Humanity om te bepalen of er concurrenten zijn voor Humanity die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Met BambooHR kunnen werknemers vrije tijd aanvragen via het web of de mobiele app, en zijn de aanvragen eenvoudig te beoordelen en goed te keuren.
Medewerkers kunnen online een gepubliceerd rooster bekijken, hun voorkeuren wijzigen en door de manager goedgekeurde vakantie- of ploegendienstveranderingen aanvragen.
ClockShark is de toonaangevende urenregistratie- en planningssoftware voor lokale bouw, buitendienst en franchises.
De enige 100% gratis software voor urenregistratie voor teams.
Sage HR van Sage is een bekroonde oplossing voor HR-beheer die het HR-proces vereenvoudigt.
De gemakkelijke manier om je werknemers in te plannen en met hen te communiceren. Bespaar veel tijd en verminder het ziekteverzuim. Gratis voor maximaal 75 werknemers.
Connecteam's alles-in-één app is krachtig en eenvoudig in gebruik en biedt taakplanning met GPS-statusupdates, ploegendienstnotities en meer.
Deputy: je kunt personeel inplannen, tijd en aanwezigheid bijhouden, verlof beheren, met één klik urenstaten naar de loonlijst exporteren en moeiteloos voldoen aan je nalevingsverplichtingen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Bizneo HR is de eenvoudige en papierloze manier om vakantieaanvragen, ziekteverlof en meer allemaal online te bekijken en goed te keuren.
De technologie van UniFocus biedt een eersteklas tool voor personeelsbeheer, zodat managers slimmere en snellere beslissingen kunnen nemen.
niikiis is configureerbare alles-in-één software voor werknemerservaringen voor kleine en middelgrote bedrijven.
Planningssoftware voor bedrijven en teams. Plan de werktaken van al je medewerkers, klantactiviteiten, projecten, plus andere taken en bedrijfsmiddelen.
Beheer je horecabedrijf beter, van planning tot loonadministratie.
Het tijd- en planningspakket aan oplossingen van Synerion voorziet je van alles wat je nodig hebt om werknemers te volgen, bewaken en beheren.