Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Imagina die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Imagina om te bepalen of er concurrenten zijn voor Imagina die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

A complete event marketing and management platform that handles the entire event lifecycle (in-person & virtual) from start to finish.
Slechts $ 99 plus $ 1 per bieder. Een complete oplossing voor mobiel bieden. Eenvoudige installatie, betalingsverwerking en geen app-download vereist.
Bizzabo is het populairste succesplatform voor evenementen dat is ontwikkeld om middelgrote en grote ondernemingen in staat te stellen hun evenementdoelen te bereiken.
Alles-in-één evenementenplatform om je vergaderingen en evenementen te digitaliseren, of je nu online, persoonlijk of via een combinatie van beide werkt.
Nutickets biedt op maat gemaakte software voor evenementenbeheer voor evenementen van elke omvang over de hele wereld. Verkoop tickets, plan en promoot evenementen.
Maak van je evenement een succesverhaal
Creëer boeiende virtuele, hybride en persoonlijke evenementervaringen met EventMobi.
Invent App biedt een intuïtief en aangepast platform voor je virtuele, persoonlijke of hybride evenement die wordt ondersteund op web en mobiel.
Je hoeft geen groot budget uit te geven aan evenementsoftware. Deze oplossing verbetert gegarandeerd je evenementervaring en verhoogt je rendement!
etouches is nu Aventri. Ontvang een demo van 30 minuten om het in actie te zien!
vFairs is een virtueel evenementenplatform waarmee organisaties complete online evenementen kunnen hosten en contact kunnen maken met relevante doelgroepen.
Cloudgebaseerde toepassing die helpt bij het beheren van online registratie, marketing en andere evenement-gerelateerde activiteiten.
Plan, promoot en voer een of honderden evenementen van begin tot eind efficiënt uit met bekroonde software voor evenementbeheer.
Een platform voor evenementbetrokkenheid en -beheer met meer dan 20 tools die een evenementmanager ooit nodig heeft om bezoekers digitale ervaring te bieden.
BigMarker is een volledig aanpasbaar virtueel evenementenplatform dat krachtige videotechnologie combineert met robuuste interactieve ervaringsmogelijkheden.