Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Cority die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Cority om te bepalen of er concurrenten zijn voor Cority die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Alles-in-één-softwareoplossing voor kwaliteitsbeheer. Centraliseer en verbind kwaliteitsgegevens. Eenvoudig te gebruiken eQMS. Klaar voor gebruik. Volledig gevalideerd. Meer informatie over QT9 QMS
De softwareoplossing voor fabrieksmanagers en hun teams om risico's te beperken zonder in te leveren op efficiëntie. Meer informatie over TenForce
Verbeter de bedrijfsprestaties en rapportage op het gebied van bedrijfsvoering, milieu, sociale zaken en governance met behulp van cloudsoftware op basis van best practices. Meer informatie over Benchmark Gensuite EHS
De QMS-oplossing van Intellect verbetert de productkwaliteit en operationele efficiëntie, wat resulteert in meer omzet en tevreden klanten. Meer informatie over Intellect QMS
Toonaangevende software voor spreadsheets en gegevensanalyse. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Meer dan 1 miljoen gebruikers wereldwijd. Gebruiksvriendelijke software om veiligheidsincidenten, trainingen, vergunningen, audits, documenten, risico's en meer te beheren.
TopNotepad is online facturerings- en boekhoudsoftware voor freelancers en kleine bedrijven.
Snelle, artsvriendelijke ambulante EMD-software ontworpen om patiëntgegevens te ordenen met behulp van orderbeheer en tools voor de beoordeling van medische dossiers.
Centraliseer en vereenvoudig nalevingscontrole om risico's te beheersen, efficiëntie te vergroten en een veranderend regelgevingslandschap voor te blijven.
Agility is een headless CMS met alle functies van een traditioneel CMS. Een toonaangevend digitaal contentplatform.
Verbeter de prestaties van werknemers en breng activiteiten voor bedrijfsgroei op één lijn met een oplossing voor talentbeheer die in de cloud is geïmplementeerd.
Enablon biedt de meest complete softwareoplossing op het gebied van EHS, duurzaamheid en risicobeheer op de markt, met meer dan 1000 klanten wereldwijd.
Rekenblokken is een cloudgebaseerd leerplatform voor wiskunde voor leerlingen.
Eén cloudgebaseerd HSE-platform om aan al je veiligheidsvereisten te voldoen. Eenvoudig voor werknemers om te gebruiken en eenvoudig voor managers om aan te passen. Probeer het nu.
Garandeer naleving, automatiseer CAPA's en maak continue verbeteringen met behulp van het mobiele auditplatform van Form.com.