Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Keynote die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Keynote om te bepalen of er concurrenten zijn voor Keynote die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Prezi Next bevat nieuwe functies, zoals live-analyse, privénotities voor presentators en aanpasbare ontwerpersjablonen.
Cloudgebaseerd kantoorpakket van Google dat helpt bij het creëren en bewerken van en samenwerken aan presentaties, die worden gesorteerd op datum en automatisch worden opgeslagen.
Safari is een intuïtieve browser die prioriteit geeft aan beveiliging en persoonlijke aanpassing.
De app waarmee je elk Microsoft Word-document, Excel-spreadsheet en Powerpoint-bestand kunt maken, bewerken en bekijken.
Ontworpen om spreadsheets in realtime te creëren, te wijzigen en te delen. Vooraf ontworpen sjablonen, chatten en opmerkingen zijn beschikbaar.
Doodly is whiteboard-animatiesoftware die aangepaste geanimeerde video's kan maken voor reclame, verkoop en onderwijs.
Toepassing voor het maken van notities waarmee gebruikers handgeschreven notities kunnen maken, opslaan en beheren met behulp van Mac- en iOS-apparaten.
Toonaangevende presentatiesoftware met veel verschillende ontwerpthema's. Doorgaans gebundeld met Microsoft Office.
Maak presentaties en socialemedia-graphics met behulp van een grafische vormgevingstool die werkt met slepen en neerzetten en professionele opmaken.
Maak boeiende presentaties en infographics gebaseerd op inzichten, analyse en samenwerking met Visme voor jou en je team.
Het alles-in-één platform van Powtoon maakt het eenvoudig om aangepaste video's te maken. Maak je eigen video's en dynamische presentatie. Snel. Eenvoudig. Meer informatie over PowToon
Intuiface: het platform voor publieksbetrokkenheid Intuiface is een platform zonder code dat is gewijd aan het leveren van rijke interactieve digitale ervaringen die het publiek met fysieke ruimtes verbinden.
Audience Advantage™ is een geavanceerd customer engagement platform om uw sales processen te innoveren en meer deals te winnen.
Een krachtige maar toch eenvoudige presentatiesoftware voor kerken, met tools waarmee je je hele dienst op één plek kunt samenstellen.
Creëer aantrekkelijke content voor sociale media en bedrijven als een professional - maar zonder een ontwerpteam, en gratis.

Vind meer software in: