Verken alternatieven voor Shopping Minds die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Shopping Minds om te bepalen of er concurrenten zijn voor Shopping Minds die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Het alles-in-één marketingplatform van Mailchimps helpt kleine bedrijven met slimmere marketing, zodat je sneller kunt groeien.
Klantenbinding begint met een door AI gestuurde gepersonaliseerde winkelervaring.
Online community-software waarmee bedrijven hun klanten, partners en werknemers kunnen verbinden om vanaf elke locatie te kunnen werken.
Een alles-in-één op AI gebaseerd marketingplatform en klantsuccesteam met als enige missie om jou betere resultaten te geven.
Personalisatietechnologie voor personalisering van omnichannels, aanbevelingen, optimalisatie en berichtenverkeer – op internet, mobiel en e-mail. Meer informatie over Dynamic Yield
----> NiceJob is de gemakkelijkste manier om meer goede recensies, verwijzingen en verkopen te krijgen. Geen contracten, 14 dagen gratis proberen, daarna slechts $ 75/maand.
KI (Kunstmatige Intelligentie) van Clerk.io gebruikt het gedrag van je klanten om je zoekresultaten, productaanbevelingen en marketing automatisch te optimaliseren.
Personyze is een cross-channel personalisatieplatform dat gebruikmaakt van AI en targeting om elk digitaal touchpoint op een adaptieve manier te optimaliseren. Meer informatie over Personyze
Squeezely is een Customer Data Platform waarmee je op basis van 360-graden profielen eenvoudig de klantreis kunt personaliseren voor betere conversie op website, email en in ads.
Populairste marketingplatform voor het MKB! GRATIS marketingdemo
Autopilot biedt eenvoudige en visuele marketing automation software.
Het eerste door AI ondersteunde alles-in-één marketingplatform voor autonome advertentie-inkoop en -optimalisatie met creatieve intelligentie.
WebEngage is een B2C multichannel tool voor marketing automation. Het helpt bij het verbeteren van gebruikersretentie en het genereren van conversies zonder grote uitgaven.
Outbrain is 's werelds toonaangevende, native advertentieplatform. Het verbindt lezers, uitgevers en marketeers.
Verhoog de gemiddelde omvang van het winkelmandje, converteer meer klanten en verhoog de klantloyaliteit. Krijg vandaag nog aanbevelingen, zoekopdrachten en nog veel meer.