Verken alternatieven voor Tool2match die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Tool2match om te bepalen of er concurrenten zijn voor Tool2match die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Dit is niet voor niets een zeer gewaardeerd kandidaatvolgsysteem op Capterra. Het helpt je tijdrovende taken te automatiseren, zodat je je kunt concentreren op het in dienst nemen van geweldige werknemers. Meer informatie over Breezy
Toonaangevend cloudgebaseerd ATS met aanvragen en plaatsingen van vacatures, AI-ondersteunde selectie van kandidaten, interviews, onboarding, rapporten en meer.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Het platform ondersteunt allerlei professionele recruiters. Dankzij de oorsprong in uitzend- en wervingsbureaus, waarderen interne recruiters het platform ook.
NEOGOV biedt een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk talentbeheersysteem voor de publieke sector.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Tracker is an integrated ATS and CRM platform offering a robust system for recruitment, sales, marketing, onboarding, and more.
Software voor het volgen van sollicitanten waarmee HR-afdelingen en wervingsbureaus in een sneller tempo betere kandidaten in dienst kunnen nemen en tegelijkertijd geld kunnen besparen. Meer informatie over Manatal
Hiermee kun je getalenteerde kandidaten tijdig en kostenbesparend werven door automatisch van 100 cv's naar finalisten te gaan.
JobAdder is een wereldwijd recruitmentplatform met één doel: recruitment vereenvoudigen. Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen - Ontvang nu een gratis demo.
Echt onderscheidend wervingsplatform bevat Outlook-, Gmail- en LinkedIn-invoegtoepassingen. Schakel slimme toegang in voor klant, interviewer en kandidaat. Meer informatie over iSmartRecruit
Een kandidatenvolgsysteem dat interne recruiters en HR-teams helpt om meer van het beste talent aan te trekken en in dienst te nemen. Meer informatie over Pinpoint
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
's Werelds meest innovatieve CRM-softwareoplossing voor aanwervingsbureaus, gebruikt door duizenden aanwervingsconsulenten. Begin hier.
An Applicant Tracking System to centrally manage recruitment. Smart, useable, multilingual and easily integrated with 3rd-party tech.