Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Tool2match die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Tool2match om te bepalen of er concurrenten zijn voor Tool2match die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Dit is niet voor niets een zeer gewaardeerd kandidaatvolgsysteem op Capterra. Het helpt je tijdrovende taken te automatiseren, zodat je je kunt concentreren op het in dienst nemen van geweldige werknemers.
Toonaangevend cloudgebaseerd ATS met aanvragen en plaatsingen van vacatures, AI-ondersteunde selectie van kandidaten, interviews, onboarding, rapporten en meer.
JobDiva is het toonaangevende wereldwijde kandidatenvolgsysteem (ATS) voor de best presterende uitzendorganisaties.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Workable is op schaal ontworpen en is geschikt voor groeiende en middelgrote bedrijven met 1-1000 werknemers.
Het platform ondersteunt allerlei professionele recruiters. Dankzij de oorsprong in uitzend- en wervingsbureaus, waarderen interne recruiters het platform ook.
Het kandidatenvolsysteem ClearCompany is onlangs opnieuw ontworpen om je team dat zich bezig houdt met in dienst nemen de tools te geven die ze nodig hebben om snel de juiste mensen in dienst te nemen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
NEOGOV biedt een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk talentbeheersysteem voor de publieke sector.
Tracker is an integrated ATS and CRM platform offering a robust system for recruitment, sales, marketing, onboarding, and more.
Avionte biedt een moderne oplossing met volledige end-to-end functionaliteit, ontworpen voor administratief, licht industrieel, IT en professionals.
JobAdder is een wereldwijd recruitmentplatform met één doel: recruitment vereenvoudigen. Ontdek hoe deze oplossing jou kan helpen - Ontvang nu een gratis demo.
Software voor het volgen van sollicitanten waarmee HR-afdelingen en wervingsbureaus in een sneller tempo betere kandidaten in dienst kunnen nemen en tegelijkertijd geld kunnen besparen. Meer informatie over Manatal
Een cloudgebaseerd HR-pakket gemaakt van 11 softwares die de cyclus van werknemers omvat: aantrekking, identificatie, ontwikkeling en betrokkenheid.
Hiermee kun je getalenteerde kandidaten tijdig en kostenbesparend werven door automatisch van 100 cv's naar finalisten te gaan.