Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor Tool2match die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor Tool2match om te bepalen of er concurrenten zijn voor Tool2match die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Moderniseer je wervingsproces met een moderne wervingstool zodat je team en jij in minder tijd mensen kunnen aantrekken, interviewen en huren.
JobDiva is het toonaangevende wereldwijde kandidatenvolgsysteem (ATS) voor de best presterende uitzendorganisaties.
Krijg een voorsprong met CEIPAL, de wervingssoftware die je helpt meer kandidaten in minder tijd en met minder middelen te vinden en plaatsen.
Stroomlijn de HR- en salarisadministratieprocessen en krijg snelle toegang tot werknemersgegevens met behulp van één intuïtief platform.
Workable is op schaal ontworpen en is geschikt voor groeiende en middelgrote bedrijven met 1-1000 werknemers.
NEOGOV biedt een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk talentbeheersysteem voor de publieke sector.
Snelle, slimme en flexibele wervingssoftware die speciaal is ontworpen voor wervings- en uitzendbureaus. ATS plus wervings-CRM.
ClearCompany Recruiting is onlangs opnieuw ontworpen om je team dat zich bezig houdt met in dienst nemen de tools te geven die ze nodig hebben om snel de juiste mensen in dienst te nemen.
Software voor het vereenvoudigen van personeelstaken zoals loonadministratie of vakanties, voor kleine en middelgrote bedrijven.
Tracker is an integrated ATS and CRM platform offering a robust system for recruitment, sales, marketing, onboarding, and more.
Gebruikersvriendelijke wervingssoftware voor het stroomlijnen, automatiseren en optimaliseren van je wervingsproces. Winnaar van OnRec Award 2018. Meer informatie over Recruitee
Avionte biedt een moderne oplossing met volledige end-to-end functionaliteit, ontworpen voor administratief, licht industrieel, IT en professionals.
Recruitmentsoftware voor ondernemingen: Ontworpen voor wervingsbureaus en interne teams over de hele wereld - snelle, lokaal ondersteunde werving.
Bizneo ATS is perfect voor middelgrote of grote bedrijven met grote aantallen sollicitanten die hun wervingsprocessen moeten verbeteren.
Software voor het volgen van sollicitanten waarmee HR-afdelingen en wervingsbureaus in een sneller tempo betere kandidaten in dienst kunnen nemen en tegelijkertijd geld kunnen besparen. Meer informatie over Manatal