Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor SKU Science die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor SKU Science om te bepalen of er concurrenten zijn voor SKU Science die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Met Sales Cloud laat jij je teams beter presteren door verkooprocessen te automatiseren en administratieve taken weg te nemen. Meer informatie over Salesforce Sales Cloud
Software voor zakelijke budgettering die een bedrijf de financiële en operationele informatie biedt die het nodig heeft om betere, meer strategische beslissingen te nemen.
BOARD biedt een complete toolkit voor het transformeren van onbewerkte gegevens in bruikbare informatie, via een geïntegreerd BI- en CPM-platform.
Limelight is een modern en gebruiksvriendelijk platform voor financiële planning en rapportage dat snel kan worden geïmplementeerd en gemakkelijk kan worden beheerd door gebruikers.
Platform zonder code voor financiële planning en analyse in de cloud
Intuendi.com biedt geavanceerde oplossingen voor verkoopvoorspelling en voorraadoptimalisatie, verpakt in een gebruiksvriendelijke cloud-app.
Zoho CRM biedt organisaties een complete oplossing voor de hele levenscyclus van klantenrelatiebeheer. Meer informatie over Zoho CRM
NetSuite is een top cloud-ERP en biedt de zichtbaarheid en controle om slimme beslissingen te nemen en vol vertrouwen te groeien. Meer informatie over NetSuite
Eenvoudig te implementeren webgebaseerde oplossing die gebruik maakt van je bestaande Excel-spreadsheets voor snelle implementatie en hogere acceptatie door gebruikers.
Collaboratieve planning in de hele organisatie voor geavanceerde budgettering, prognoses en rapportage via het Microsoft BI-platform.
AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie! Meer informatie over AFAS Software
Een eenvoudig te gebruiken CRM waarmee je slimmer kunt werken door je verkoopleads en klanten te beheren en bij te houden.
Gegevensvisualisatie en -analyse die gepersonaliseerde, interactieve gegevensvisualisaties, rapporten en dashboards op basis van self-service mogelijk maakt.
Pipeliner CRM stimuleert uitzonderlijke betrokkenheid van gebruikers via zijn verkoopvriendelijke interface, wat leidt tot een hoge acceptatiegraad en een sneller rendement.
Salesflare is een intelligente CRM voor kleine en middelgrote B2B-bedrijven en startups die meer willen verkopen met minder werk.