Helpt Nederlandse bedrijven al 15 jaar
bij het vinden van de juiste software

Verken alternatieven voor BrainCert die de meeste gelijkenis vertonen wat betreft belangrijke functies en voordelen. Bekijk de volgende alternatieven voor BrainCert om te bepalen of er concurrenten zijn voor BrainCert die je ook in je onderzoek naar software kunt betrekken.

Het meest bruikbare, aanpasbare en betrouwbare leerplatform (met 99,9% uptime) voor universiteiten en K-12-scholen.
Gratis online leerbeheersysteem dat docenten van over de hele wereld een open source-oplossing biedt voor e-learning.
Maak je eigen cursuswebsite en regel je branding, studentgegevens, berichten en prijsstelling allemaal vanaf één plek.
Via de innovatieve technologie en diensten helpt Blackboard for Business organisaties een strategisch voordeel te behalen met educatie.
Een LMS ontworpen voor het creëren van online examens, cursussen en beoordelingen met veel vraagtypen, voortgangscontrole en zelfs een inlogportaal.
Invanto is een voortdurend groeiend platform van geïntegreerde, slimme apps!
Zoom combineert videoconferenties in de cloud, eenvoudige online vergaderingen en groepsberichten in één gebruiksvriendelijk platform.
Thinkific is een alles-in-één online cursusplatform dat experts en docenten in staat stelt om snel geweldige cursussen te creëren en te leveren op hun eigen sites.
Gebruiksvriendelijke, betaalbare Virtual Classroom- en LMS-software voor docenten, instellingen en organisaties.
Dit krachtige en flexibele leerplatform helpt bij het bevorderen van betere leerresultaten door een zeer gepersonaliseerde, digitale ervaring aan te bieden.
Ontgrendel de kracht van leren met LearnUpon LMS; één uniforme trainingsoplossing ter ondersteuning van het leren in je hele netwerk. Meer informatie over LearnUpon
Schoology, een bedrijf van PowerSchool, is het onderwijstechnologiebedrijf dat samenwerking in de leerervaring centraal stelt.
Webconferentie-oplossing voor online leren. Integreert met je bestaande LMS.
Udemy Business helpt bedrijven concurrerend te blijven op de snel veranderende werkplek van vandaag door nieuwe, on-demand leerinhoud aan te bieden.
Een oplossing voor webconferenties waarmee je interactieve webvergaderingen kunt hosten en boeiende webinars kunt organiseren voor een breder publiek.